INFORMACIJE, KI JIH POTREBUJEŠ PRED PRIHODOM

NAČRTUJ SVOJ OBISK

VSTOPNICE

Vstopnice za NMN 2024 so bile v spletni predprodaji razprodane. Na dan dogodka VSTOPNIC NI MOŽNO KUPITI!

Dogodka se bodo lahko udeležili izključno obiskovalci z veljavnimi vstopnicami, ki so jih kupili preko NMN strani pod okriljem Ticklio sistema.

Na vhodu vam bomo QR kodo posamezne vstopnice poskenirali in predali ustrezno zapestnico, ki vam omogoča prost prehod po prizorišču.

DOSTOP NA PRIZORIŠČE

Vrata odpremo v soboto, 25. 5., ob 9:00 in zapremo ob 20:00.

Letos bo vstop omogočen z dveh vhodov. Glavni vhod z blagajnami bo z Dunajske ceste, stranski vhod bo omogočen tudi s ploščadi s kulinarično ponudbo.

Še pred samim dogodkom bomo tukaj objavili natančne zemljevide z označenimi vhodi in izhodi na prizorišče.
Dostop za gibalno ovirane osebe je urejen po klančini.

HRANA IN PIJAČA

Na zunanji ploščadi bodo postavljene stojnice s hrano in pijačo ter mize in klopi.

Poskrbeli bomo tudi za ponudbo kavnih napitkov in brezalkoholnih pijač kot je bubble tea. Kupite jih lahko ob vhodu v predverju konvencije.

Vnos alkohola in hrane v dvorano in predavalnico je prepovedan za zagotavljanje čistoče prostora in varnosti izdelkov.

FOTOGRAFIRANJE

Konvencija NMN je javen dogodek, kjer se dogajanje fotografira in snema. Trije uradni fotografi bodo poskrbeli za fotografije, ki jih bomo po dogodku delili z vami na socialnih omrežjih.

Obiskovalci lahko na dogodku samostojno fotografirate vendar upoštevajte, da se lahko gostje fotografirajo z vami ali pa tudi ne. Gostje in drugi obiskovalci (še posebej cosplayerji) imajo pravico do zasebnosti in če prosijo, da jih ne fotografirate, upoštevajte njihove želje.

Za udobje vseh obiskovalcev  smo pripravili nekaj hišnih pravil glede fotografiranja in snemanja na dogodku, ki si jih lahko preberete spodaj.

PRIHOD IN IZHOD S PRIZORIŠČA
Ob prihodu bodo vaše vstopnice poskenirane in prejeli boste ustrezno zapestnico, ki vam omogoča večkraten vstop in izhod na prizorišče. Zapestnica ni prenosljiva!

V primeru, da ste kupili dijaško ali invalidsko vstopnico, boste na vhodu morali pokazati vašo veljavno dijaško ali invalidsko izkaznico.

Za študente ni posebne vstopnice in velja navadna vstopnica! V primeru da ste kupili otroško/dijaško in bi jo menjali za navadno, boste lahko ob vhodu doplačali razliko.

LOGISTIČNE INFORMACIJE

LOKACIJA

Točen naslov lokacije dogodka:
Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana

V neposredni bližini vhoda se nahaja zelo omejeno parkirišče, zato okoliške prebivalce pozivamo da uporabijo javni dostop ali pridejo na dogodek peš ali s kolesom.

Lokacija dogodka je blizu osrednjega dela mesta, in tako enostavno dostopna s pomočjo vseh javnih prevoznih sredstev. Približno 300 m od vhoda se nahaja tudi postajališče Bicikelj.

Z AVTOMOBILOM

Priporočamo vam, da za parkiranje vaših avtomobilov uporabite eno od bližnjih parkirišč. Največja se nahajajo za samim kompleksom razstavišča.

!! Parkiranje znotraj ograje Gospodarskega razstavišča ni možno.

Seznam parkirišč okrog Gospodarskega razstavišča.

Z LPP AVTOBUSOM ALI PEŠ

Neposredno pred Gospodarskim razstaviščem se nahaja LPP postaja Razstavišče, kjer ustavljajo linije 3G, 6, 6B, 7, 7L, 8, 11, 11B, 12, 12D, 13, 14, 19, 19I, 20 in 20Z. Če prihajate z avtobusom 22, izstopite na postaji Astra in se sprehodite 300 m po Dunajski cesti v smeri centra mesta. Pred odhodom preverite ali imajo LPP linije obvoz zaradi zapore Slovenske ceste na dan dogodka.

V primeru, da se v Ljubljano pripeljete z javnim prevozom (avtobus ali vlak) vas od glavne postaje do razstavišča loči kratek 10 min sprehod.

BANKOMATI V BLIŽINI KONVENCIJE

Vsako leto dobimo večje število povpraševanj po najbližjih bankomatih, vam prilagamo okviren zemljevid bližnjih lokacij, kjer se nahajajo bankomati različnih bank.

Posodobljen zemljevid vseh delujočih bankomatov, njihovo stanje in ostale informacije lahko najdete tudi na spletni strani ATMinfo.

PRAVILNIK ZA OBISKOVALCE IN RAZSTAVLJALCE

NMN ekipa ceni naše obiskovalce in skrbimo za njihovo udobje. Zaradi tega smo pripravili nekaj hišnih pravil, ki se jih morajo držati vsi obiskovalci dogodka. V primeru neupoštevanja pravil si Društvo Šmaug pridržuje pravico do izključitve kršitelja iz dogodka.