NATEČAJ ZA NAJ IGRO S KARTAMI

Natecaj naj igro s kartami

Vabljeni, da svojo razvijalsko žilico preizkusite na NMN natečaju za najboljšo igro s kartami!

Ekipa izkušenih igralcev bo vašo igro pregledala, preizkusila in ocenila kakovost igralne izkušnje, inovativnost, oblikovanje in zgodbo. Zmagovalcu bomo, če bo to želel, pomagali pri nadaljnjem razvoju in promociji prototipa igre, igro pa bo imel tudi možnost izdati v sodelovanju z založbo Value Add Games.

Prispevke bomo sprejemali do ponedeljka, 6. maja 2024. Zmagovalec bo razglašen na dogodku Na meji nevidnega, 25. maja 2024.

  • Igra naj vsebuje 55 ali 75 kart brez drugih komponent.
  • Igra naj bo primerna za igranje za 2-4 igralce (torej brez solo iger in iger, ki jih z manj kot 5 igralci ni možno igrati).
  • Igro naj se da odigrati ali vsaj temeljito preizkusiti v eni uri. Zaželeno je, da so ilustracije, zgodbe in ostali aspekti igre vaša lastna stvaritev, v nasprotnem primeru potrebujete soglasje avtorja.
  • Avtorjev je pri izdelku lahko več, vsak avtor/skupina pa lahko odda le 1 izdelek.
  • Vaša igra je lahko v slovenskem ali angleškem jeziku.

Rok za oddajo prispevkov je ponedeljek, 6. 5. 2024.

Posredujte ga na elektronski naslov natecaj@nmn.si s pripisom “Natečaj – igra s kartami”, vključuje pa naj opis igre, navodila za igranje, fotografije ali morebiten video igranja.

Priporočamo se tudi za “print n play” datoteko s kartami, da bomo igro lahko preizkusili.

TESTIRANJE PROTOTIPOV

Imate že pripravljen prototip igre v fazi razvoja, ki bi ga radi preizkusili na naključnih mimoidočih?

Prijavite svoj prototip v “alkimistovem laboratoriju”.

Obiskovalci NMN-ja, bodo tako lahko preizkusili nekaj novega, kar se še ne da kupiti, vi pa pridobite feedback naključnih igralcev, ki je v fazi razvoja še kako dragocen.

Svojo igro lahko prijavite na natecaj@nmn.si s pripisom “Alkimistov laboratorij”.

Igro nam predstavite s fotografijami in/ali video posnetkom igranja, ter dodate kratek opis delovanja igre in njena pravila.

Rok za prijavo je 19.4.2024.