Mitja Bosnič
(prodajne stojnice)

041/737-794  |  yoda@nmn.si

Matic Zupan
(društva)

info@nmn.si

Manca Zupan
(ustvarjalci, razstave)

  info@nmn.si

Dostop do Stebrne dvorane

Z avtomobilom ali kombijem se lahko pripeljete do vhoda v Stebrno dvorano. Parkiranje je ob sobotah brezplačno na večini okoliških cest. Več informacij: LPT

Čas prihoda in odhoda

Dvorana bo za razstavljavce odprta od 7:00, za obiskovalce od 9:00 naprej. Najkasnejši čas prihoda za razstavljalce je 8:00, da boste imeli dovolj časa, da stojnico ustrezno pripravite pred prihodom prvih obiskovalcev.

Zadnje točke programa na dogodku bodo ob 19:30, ko lahko pričnete s pospravljanjem stojnice. Dogodek se za obiskovalce zapre ob 20:00, vaša stojnica mora biti povsem pospravljena do 21:00.

Informacije

V tednu pred dogodkom boste na naslov podjetja prejeli paket. V njem bodo kuponi, ki jih na dogodku zamenjate za svoje posebne vstopnice. Poleg tega bodo v njem informacije o lokaciji in postavitvi vaše stojnice, lokaciji in času vašega programa ter morebitne druge informacije.

Če imate kakršna koli vprašanja, predloge ali pripombe, bomo veseli vašega klica ali sporočila!

PODJETJA, TRGOVINE, USTVARJALNI POSAMEZNIKI

Konvencija Na meji nevidnega vam ponuja razstavni prostor za promocijo idej, prodajo izdelkov in iskanje novih poslovnih priložnosti na področju stripa, filma, knjig in iger.

V letu 2017 smo na NMN gostili kar 2000 obiskovalcev! Skupaj z medijskim sponzorjem letos pripravljamo še bolj medijsko odmeven in prepoznaven dogodek!

NMN 2018 - informacije za razstavljavce

Prijave za NMN 2018 so zaključene! 

DRUŠTVA, SKUPNOSTI, KLUBI

Sodelovanje na NMN 2018 je odlična priložnost, da svoje društvo oziroma skupnost predstavite našim obiskovalcem, privabite nove člane, svoj hobi približate širši množici ter se seveda odlično zabavate v prijetni geekovski družbi!

Prijavite se za sodelovanje na stojnici, organizirajte delavnico, ali pa obiskovalce navdušite s predavanjem. V zahvalo za sodelovanje vam nudimo brezplačne vstopnice!

NMN 2018 - informacije za društva

Prijave za NMN 2018 so zaključene!