Pridruži se NMN ekipi na dunajskem Comic Conu!

 SOBOTA 18. NOVEMBER

VIECC Vienna Comic Con prinaša srčni utrip pop kulture v centralno Evropo z izkušnjami, kvaliteto, profesionalnostjo in pravo zvezdniško močjo, ki jo ljubitelji pričakujejo od organizatorjev New York Comic Cona!

 

Kot stičišče stripa, animeja in mange, filma in televizije, iger in igranja, je VIECC Vienna Comic Con pravo mesto za pridobivanje ekskluzivnih utrinkov in vpogleda v novosti v industriji. Udeležite se unikatnega praznovanja čiste pop kulture!

Letošnji Comic Con bodo med drugimi obiskali igralci Jason Isaacs (Harry Potter, Star Trek), Adam Brown (trilogija Hobbit, Pirati s Karibov) in John Rhys-Davies (Gospodar Prstanov, Star Trek).

Seznam vseh gostov najdete tukaj!

Pričakujete lahko polno dvorano razstavljalcev, avtogramskih in fotografskih sej z najbolj vročimi zvezdniki in edinstvenim programom na panelih!

Želiš biti del največjega popkulturnega dogodka v srednji Evropi? Na Dunaj se lahko odpraviš skupaj z ekipo NMN!

V aranžmaju so všteti:

– prevoz Ljubljana – Dunaj
– sobotna vstopnica za VIECC 2017
– NMN dobrodošlica na Dunaju

Odhod iz Ljubljane je predviden v soboto, 18. novembra, ob 4:00. Odhod iz Dunaja je predviden po zaključku dogodka, ob 19:30. Vrnitev v Ljubljano bo okoli polnoči.

OBISK VIENNA COMIC CON-a

68,00 EUR na osebo


Dijaški aranžma: 53,00 EUR (od 13. do 17. leta)

Za otroke mlajše od 13. let, nam prosim pišite na mail: info@nmn.si

Če karto za VIECC že imate in bi želeli rezervirati le prevoz, nam to zapišite kot komentar! V tem primeru je cena prevoza 38 EUR.

Min. število prijavljenih za avtobusni prevoz je 25 oseb. V primeru manjšega zanimanja bomo organizirali prevoz s kombijem.

Mladoletne osebe mlajše od 18 let, lahko potujejo z izpolnjenim potrdilom staršev ali skrbnikov

Mladoletne osebe do vključno 14 let starosti lahko potujejo s KUD Šmaug le ob spremstvu polnoletne osebe.

PRIJAVNICA

[contact-form-7 id=”1637″]