Žanrski bikini

By 16. aprila, 2023 No Comments

Kopalke, gate, negližeji, usnjeni trakovi z zaponkami, škornji, svilene nogavice, maske, strgana oblačila in švic, švic, švic. Fantaziranje je dobesedno implementirano v žanrsko (fantastično) umetnost. Pridružite se nam pri podrobnem ogledu človeških teles in nenavadnih oprav, ki so jih nosila skozi zgodovino filmov/serij. Smejali se bomo stereotipom, kritizirali bomo zablode in nasploh slavili modo. In moda. (18+)

Sodelujejo:

LUD TFF 12 smo kolektiv, ki tedensko piše portal (jez)deci vsebine, mišmaš kolumn, kritik, prevodov, potopisov, kratkih zgodb, poezije in vsega neresnega vmes.

Event Timeslots (1)

Predavalnica
-
Vodi: LUD TFF 12
Kopalke, gate, negližeji, usnjeni trakovi z zaponkami, škornji, svilene nogavice, maske, strgana oblačila in švic, švic, švic. Fantaziranje je dobesedno implementirano v žanrsko (fantastično) umetnost. Pridružite se nam pri podrobnem ogledu človeških teles in nenavadnih oprav, ki so jih nosila skozi zgodovino filmov/serij. Smejali se bomo stereotipom, kritizirali bomo zablode in nasploh slavili modo. In moda. (18+) Sodelujejo: LUD TFF 12 smo kolektiv, ki tedensko piše portal (jez)deci vsebine, mišmaš kolumn, kritik, prevodov, potopisov, kratkih zgodb, poezije in vsega neresnega vmes.