Razstavljavci in gastronomska ponudba

Na konvenciji vam ponujamo vrsto različnih razstavljavcev, ki vam bodo predstavili najnovejše knjižne izdaje, namizne igre, računalniške igre, stripe, japonske sladkarije in še mnogo drugega. Celoten seznam razstavljavcev z njihovimi opisi si lahko ogledate na tej strani. Obiskovalcem pred dvorano in v notranjosti ponujamo nakup hrane, pijače in kavnih napitkov.

Sponzorji

TCG Park

At our online store you’ll find a various selection of TCG products, accessories and other related things.

Črna Luknja

Trgovina Črna Luknja je lani praznovala 20 let svojega delovanja. Po vsem tem času in kljub korenitim spremembam v načinu dojemanja namiznih iger v Sloveniji, ostajamo zvesti svojemu originalnemu poslanstvu in ponujamo najboljšo ponudbo kompleksnih namiznih iger za odrasle. Z izdajo vedno večjega števila kvalitetnih družabnih iger v slovenskem jeziku, pa Črna Luknja posega tudi na področje družinskih, otroških in bolj zabavnih iger.

Fiction Island

Fiction Island – prodajalna zbirateljskih predmetov. Najnovejši geek merchandise: Dr. Who, Star Wars, Deadpool, Varuhi Galaksije in še in še!

Večje trgovine

Igraj.si

Igraj.si je specializirana spletna trgovina z največjo izbiro namiznih iger v Sloveniji. Poleg objavljene ponudbe vam z veseljem svetujemo pri izbiri in nakupu, obenem pa lahko tudi naročite igre, ki niso objavljene v trgovini, ali pa bodo šele izšle.

www: igraj.si

Svilna pot

Svilna pot se ponaša s širokim izborom azijskih, zlasti japonskih prigrizkov, sladkarij in pijač, kot so mochi, Pocky in Kit Kat čokoladice najrazličnejših okusov, RAMUNE japonske sodavice, odštekani slani snacki, s katerimi se bodo predstavili na letošnjem dogodku.

TojeTo

Trgovina TojeTo ponuja vrsto družabnih iger, iger igranja vlog in drugih oblik namizne zabave. V njej najdete še kopico miselnih iger in izzivov ter ogromno drugih pametnih igrač, ki zaposlijo vaše možgane.

Mladinska Knjiga

Na stojnici Mladinska knjige vas čaka bogata izbira fantazijskih in znanstveno fantastičnih knjig, darilnih knjig ter ostalih izdelkov, zato toplo vabljeni v prijeten ambient med bogato obložene mize, kjer vam bo prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri in bo nakupovanje postalo doživetje.

Pravi Junak

Pravi junaki se družijo! Pridi na NMN launch HappyGames.fun 🚀
A si pravi junak boardgaminga? Pridruži se nam na NMNju, kjer bo PraviJunak.si predstavil novo crossborder spletno trgovino z družabnimi igrami HappyGames.fun.

Sprosti svojega notranjega junaka, doživi prvinsko zabavo brez distrakcij, obišči booth Happy Games – Fun Everyday in izkusi druženje s prijatelji ob zabavnih družabnih igrah. 💯

Bodi tam – junak se ne rodiš, junak postaneš! Se vidimo! 😀

Trgovina Mačica

Darila za vas in vaše najdražje. Steampunk nakit, Rhodsove majice in neparne nogavice so že stalnica na NMN-ju. 🙂
Ko nismo na konvenciji, nas najdete v fizični trgovini v Kranju na Tavčarjevi 7.

Srednje trgovine

Nippon Sweets

Nippon Sweets je majhno podjetje, ki ponuja razne japonske ter korejske sladkarije in pijače v Sloveniji. Izdelke je možno nakupovati preko spletne trgovince (www.nipponsweets.si) ali osebno na raznih dogodkih s stojnicami, povezanimi z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko.

Drinkopoly

Pred več kot desetimi leti je na slovenskim tržišču izšla družabna igra, ki je pretresla trg. Preverite, kaj smo v vsem tem času, ko se nismo “videli”, pripravili novega za vas!

InterHuman Games

Within walls is paranoia driven hidden traitor game with social deduction elements and a cosmic horror atmosphere.
Players take the role of agents trying to uncover the traitor in their midst and keep their sanity.
Join us and uncover the horrors Within Walls.

UVI GG

Posebna promocijska cena (vse do 50%) izbranih UVI izdelkov, ki bo na voljo ekskluzivno na NMN dogodku. Prav tako bo moč preizkusiti zelo priljubljen UVI Racing Simulator PRO V2. Ob vsakem nakupu prejmete tudi praktično darilo.

www: UVI.GG

Sanje

www: sanje.si

Artefakt

Artefakt je zgodovinska in fantazijska spletna trgovina z nakitom, dodatki ter dekorativnimi in uporabnimi izdelki za dom. Namenjena je vsem ljubiteljem zgodovine, fantazije, mitologije, slovanskega, vikinškega in keltskega sveta, skrivnostne gotike, srednjega veka, magičnih kamnov, zmajev, vil in drugih mističnih bitij.

Retro Rok's Renew

Restavriranje starodobnih (20+ let starih) konzol. Temeljito čiščenje starodobnih konzol. Popravljanje pokvarjenih konzol. Posodabljanje programske opreme in dodatnih konzolnih komponent (moddanje).

www: RokRetro

KJ Market

Ponujamo vam izbor korejske hrane, začimb in korejske kozmetike.

www.kj-market.eu

Coupling, the Game

Ali veste kaj je največji dosežek vašega najboljšega prijatelja … na wc-ju? Kaj pa kateri film si je ogledal, ko je bil prvič v kinu? Party družabna igra Coupling, the game je originalna slovenska igra, ki je bila uspešno lansirana preko Kickstarterja v 2022, natisnjena pa v aprilu 2023. S Couplingom boste v 45 minutah izvedeli več o vaših prijateljih, kot ste prej v celem življenju, zraven pa se boste še noro zabavali!  Igro smo seveda začinili še s pivsko razširitvijo, kot se za Slovence spodobi! 🙂 Vse to in še več je Coupling, the Game – vaš novi najljubši gostitelj!

www.couplingthegame.com

TomTek

Tradicionalno kovaštvo v novi dobi. Unikatni izdelki, noži, tečaji kovaštva, restavratorstvo in še marsikaj. Izdelovanje različnih izdelkov po naročilu in projekti restavriranja. Različne metode – od kovanja do pirografike. Noži, hišne številke, pribori za kamin, pripomočki, vrčki, druga (poslovna) darila.. Vi povejte, mi skujemo. Restavriranje starih in občutljivih kosov – peskanje in ročno barvanje ter poslikava. Občutek za detajle, zato je vaš kos v dobrih rokah.

www: tomtek.eu

Graffit | guliver.si

Največji slovenski založnik stripov se predstavlja tako s klasičnimi liki kot so Asterix, Garfield, Lucky Luke ipd., kot sodobnimi kot so Titeuf, Merlin, Volk Valter ipd.

Guliver je izdelovalec iger po likih Mikija Mustra, Alan Forda in še koga. Svoje izdelke prodaja na spletni strani guliver.si

www: guliver.si

Siva lobanja Tattoo

Tetoviranje, nalepke, plakati, ilustracije, majice, torbe, druženje.
Pridite po nov tattoo, po okraske za dom, nov dodatek za v omaro, ali pa samo pozdravit 🙂

Leja (@leia.hx)

Iva (@ivatattoo)

Nejc (@nejc)

Urška (@kokoroinks)

Manjše trgovine

Pandeoshop korejska kozmetika

Pandeoshop je trgovina s 100% avtohtono korejsko kozmetiko, hkrati pa tudi portal z nasveti za zdravo nego kože. Naš zaščitni znak je panda. Črno-beli medved živi v gozdovih Azije in velja za simbol narave in ljubkosti. Zato smo se odločili, da korejsko kozmetiko, ki temelji na naravnih sestavinah in ni testirana na živalih, ponudimo tudi na slovenskem ter evropskem trgu.

Našo obširno ponudbo različnih korejskih znamk lahko prebrskate na naši spletni trgovini: https://pandeoshop.com/sl/

SnowBoard Games

SnowBoardGames je nov slovenski studio za razvoj namiznih iger. Svojo prvo igro, Hike! so izdali lani na Kickstarterju, kjer jih je podprlo 3451 ljudi z vsega sveta, ki so zbrali skoraj 120.000€. Trenutno že pripravljajo nove projekte.

Artefakt

Artefakt je zgodovinska in fantazijska spletna trgovina z nakitom, dodatki ter dekorativnimi in uporabnimi izdelki za dom. Namenjena je vsem ljubiteljem zgodovine, fantazije, mitologije, slovanskega, vikinškega in keltskega sveta, skrivnostne gotike, srednjega veka, magičnih kamnov, zmajev, vil in drugih mističnih bitij.

Mestna Knjižnica Ljubljana

– promocija kreativnice v knjižnici (možnost tiskanja s 3D tiskalnikom in uporaba orodij za samostojno ustvarjanje in šivanje izdelkov),
– brezplačen vpis v knjižnico,
– promocija knjižnice kot prostora druženja (igranja iger, pogovora, branja, izvajanja dogodkov)
– izposoja knjižničnega gradiva (knjige, revije, igrače)

www: mklj.si

Azijska Papirnica

V Azijski papirnici boste našli zvezke, pisala, peresnice in knjige, ki vas popeljejo v vaše najljubše azijske dežele.

45 Props

45 Props je majnša skupina mladih ustvarjalcev, katere povezuje želja po izdelavi kvalitetnih in realističnih rekvizitov. Naši začetki segajo v leto 2015. Prvi projekt je bil izdelava kostuma Daft Punk, slavnih francoskih DJ-jev. Kljub temu da takrat še nismo imeli izkušenj, pravih orodij in materialov, smo z ogromno truda le prišli do končnega izdelka, na katerega smo bili takrat ponosni. Skozi leta smo se učili, pridobivali izkušnje, uporabljali in razvijali nove tehnike, in vse to nas vedno znova vodi do odličnih rezultatov. Lahko se pohvalimo, da naši kostumski dodatki dopolnjujejo kostume, kateri so bili sprejeti v 501st Legion.

www: 45props IG

GAIA Slaščice

GAIA SLAŠČICE pripravljamo sladke dobrote vseh vrst. Naša posebnost pa je, da smo začeli izdelovati japonske kruhke #Melonpan. Skozi leta pa se je naša ponudba japonskih slaščic močno povečala. Tako vam bomo na festivalu NMN ponudili pestro izbiro japonskih sladic in kakšno posebno, pripravljeno prav za ta dogodek.

Marked Gallery

Tetoviranje, nalepke, ilustracije…

Ustavite se pri nas za dobro voljo, tatu, ali pa samo pogovor z obilico smeha!

Brin (@brinktattoo)

Zan (@valedrawz)

Andrej (@colderwinds)

Miha (@mihabrumecart)

Alen (@gufe_visuals)

Striparna Oblaček

Striparna Oblaček, kjer so vaši najljubši junaki doma! Kiosk stirpi, strip albumi, mange, igre, …

Založba Primus - Izbrane knjige / Vid Legradić

Založništvo, promocija in pisanje knjig.

Založba Goga

Objavljamo predvsem sodobno leposlovje – romane, zbirke kratkih zgodb, poezijo in esejistiko domačih in tujih avtorjev in avtoric. Naši avtorji so prejemniki številnih nagrad, njihove knjige se prevajajo v mnoge evropske jezike. Goga je prav gotovo ena najbolj profiliranih slovenskih založb; z literarno rezidenco, festivali in knjigarno, pa tudi pomembno kulturno središče na Dolenjskem.

Plastika Trček

Proizvodnja filamentov za 3D tiskanje

Lazy Kitty

Sem oblikovalka alternativnega nakita in dodatkov iz akrila in smole. Kot ljubiteljica vsega ljubkega in grozljivega sem bila navdihnjena, da ustvarim linijo nakita in dodatkov, ki združuje najboljše iz obeh svetov. Všeč mi je, kako se lahko pastelne barve in gotični elementi združijo, da ustvarijo nekaj resnično edinstvenega in opaznega.

Totem Hoarder

Obiskovalci bodo lahko preizkusili Totem Hoarder – novo igro s kartami slovenskih ustvarjalcev! Kickstarter kampanja za igro se je uspešno zaključila Marca letos.

Strip.art.nica Buch

Strip.art.nica Buch je specializirana trgovina s stripi. Od otvoritve, 8. februarja 2004, nudimo največji izbor stripov v Sloveniji.
Pri nas dobite vse, kar izide na področju bivše Jugoslavije, po naročilu pa nudimo stripe iz celega sveta. Ukvarjamo se tudi z založništvom, organizicijo razstav stripa in posredujemo naročila za karikature.

www: stripi.si

Eldfall Chronicles

Eldfall Chronicles, pod okriljem slovenskega založnika Freecompany d.o.o., je namizna igra s premium zbirateljskimi miniaturami, ki igralce potopi v fantazijski svet. Igralci lahko uživajo v dveh stilih igre; bodisi medseboj pomerijo svoje spretnosti in taktike ali pa se združijo proti sami igri. Igra je sedaj po uspešno zaključeni Kickstarter kampanji leta 2021 v redni prodaji po celem svetu, letos junija pa bo dobila samostojno dungeon-crawl razširitev! Obiščite nas na stojnici 1!

Gostinska ponudba

Burger Time

Večina nas dobro pozna tisti občutek, ko kar naprej hitimo, saj je urnik nabito poln, stresa ne manjka, z mislimi smo že pri naslednji stvari, ki jo moramo nujno opraviti in … sploh ne vemo, kaj jemo. Burger Time je tukaj, da temu naredi konec. Vsaj za toliko časa, kolikor traja en odličen obrok.

MA MA TEA

We make authentic bubble tea and carefully prepared Asian food!

Mariposa

Smo butična pražarna in od leta 2017 je naša zaveza dvigniti nivo izkušnje pitja specialty kave. Specializirani smo za iskanje najboljših kavnih zrn od priznanih manjših butičnih kmetij kave. Praženje je za nas kombinacija znanosti in umetnosti kako kavi ohraniti identiteto okusa.

Yoko Bubble Tea

Our bubble tea stand would be a vibrant and eye-catching space showcasing the delicious and unique flavours of bubble tea drinks. With colourful posters and displays of the drinks and their ingredients, visitors will be drawn in to try the tasty treats. The stand also features interactive elements on social media, such as photo sharing while they enjoy the drinks with friends. With its anime-inspired decorations and fun atmosphere, this stand will surely be a hit with fans of all ages.