Razstavljavci in gastronomska ponudba

Na letošnji konvenciji vam ponujamo vrsto različnih razstavljavcev, ki vam bodo predstavili najnovejše knjižne izdaje, namizne igre, računalniške igre, stripe, japonske sladkarije in še mnogo drugega. Celoten seznam razstavljavcev z njihovimi opisi si lahko ogledate na tej strani. Obiskovalcem pred dvorano in v notranjosti ponujamo nakup hrane, pijače in kavnih napitkov.

Večje trgovine

Črna Luknja

Trgovina Črna Luknja je lani praznovala 20 let svojega delovanja. Po vsem tem času in kljub korenitim spremembam v načinu dojemanja namiznih iger v Sloveniji, ostajamo zvesti svojemu originalnemu poslanstvu in ponujamo najboljšo ponudbo kompleksnih namiznih iger za odrasle. Z izdajo vedno večjega števila kvalitetnih družabnih iger v slovenskem jeziku, pa Črna Luknja posega tudi na področje družinskih, otroških in bolj zabavnih iger.

Igraj.si

Igraj.si je specializirana spletna trgovina z največjo izbiro namiznih iger v Sloveniji. Poleg objavljene ponudbe vam z veseljem svetujemo pri izbiri in nakupu, obenem pa lahko tudi naročite igre, ki niso objavljene v trgovini, ali pa bodo šele izšle.

www: igraj.si

TojeTo

V trgovini TojeTo smo prepričanja, da morajo biti igrivost, radovednost, domišljija in vsesplošna aktivnost temeljen del človekovega življenja in da jih je potrebno spodbujati in gojiti. S tem v mislih se trudimo ponujati kvalitetne ter zanimive igre, igrače in različne pripomočke, ki nudijo miselne in spretnostne izzive, a so hkrati zabavni. Trgovina TojeTo ponuja vrsto družabnih iger, iger igranja vlog in drugih oblik namizne zabave. V njej najdete še kopico miselnih iger in izzivov, ter ogromno drugih pametnih igrač, ki zaposlijo vaše možgane.

Pravi Junak

Založba iger Pravi Junak bo na letošnji konvenciji Na meji nevidnega predstavila svoje igre. Družabno igro leta 2020 Pictures, igro optičnih prevar Illusion, čudovito igro zbiranja nizov Ohanami, neprizanesljivo sodelovalno igro The Game in svetovno uspešnico The Mind in še druge.

Mladinska Knjiga trgovina

Mladinska knjiga Trgovina je vodilna na področju knjigarništva in papirništva v Sloveniji. S široko mrežo trgovin in odlično ponudbo knjig ter drugih izdelkov prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture in življenjskemu slogu. Na stojnici Mladinska knjige vas čaka bogata izbira fantazijskih in znanstveno fantastičnih knjig, darilnih knjig ter ostalih izdelkov, zato toplo vabljeni v prijeten ambient med bogato obložene mize, kjer vam bo prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri in bo nakupovanje postalo doživetje.

Srednje trgovine

Nippon Sweets

Nippon Sweets je prvo in edino majhno podjetje, ki ponuja razne japonske sladkarije in pijače v Sloveniji. Izdelke je možno nakupovati preko spletne trgovince (www.nipponsweets.si) ali osebno na raznih dogodkih s stojnicami, povezanimi z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko kot so Makkon, Na Meji Nevidnega, Mokumatsuri, Dan Japonske itd. Občasno pošiljamo tudi e-novice, na katere se lahko prijavite na spletni strani ali ogledate razne slike in objave o preteklih in prihajajočih dogodkih, novih izdelkih ali akcijah na naši Facebook strani in tudi na spletni strani.

Fiction Island

Fiction Island – najnovejši geek merchandise: Dr. Who, Star Wars, Deadpool, Varuhi Galaksije in še in še!

Trgovina Mačica

Mačica je trgovina s hudimi darili. Začela je s slovenskimi ustvarjalci, a so se ji kasneje pridružili še Many Mornings in ilustrator Steven Rhodes. Najdeš jo na Tavčarjevi 7 v Kranju in na spletni strani.

Striparna Oblaček Celje

Striparna Oblaček, kjer so vaši najljubši junaki doma! Kiosk stirpi, strip albumi, mange, igre … Predstavitev stripovske ponudbe ter tečaja ustvarjanja stripov. Nahajamo se v Celju!

Sanje

www: sanje.si

Funky Power

V našem podjetju Funky Power cenimo mnoge priznane mednarodne blagovne znamke, ki jih zastopamo. Ponujamo vam trendovske figure različnih junakov in domišljijskih likov, ki jih je mogoče zbirati v več kategorijah. Naši izdelki so načrtovani in oblikovani unikatno in oblikovalci ob vsem tem upoštevajo tudi, da bo izdelek uporabnikom všeč in zabaven. Gre za figure, ki črpajo svoj navdih iz moderne pop kulture, a so vseeno na nek način izvirno delo posebnih rok. Razvajate sebe z retro figuricami in znanimi obrazi, ki so zaznamovali vaše otroštvo oziroma življenje ali pa izberite darila vašim najdražjim.

Retro Rok's Renew

Restavriranje starodobnih (20+ let starih) konzol. Temeljito čiščenje starodobnih konzol. Popravljanje pokvarjenih konzol. Posodabljanje programske opreme in dodatnih konzolnih komponent (moddanje).

www: RokRetro

Svilna pot

Svilna pot je azijska trgovina, ki ponuja sestavine za pripravo avtentičnih azijskih jedi. Ena od naših najpomembnejših prodajnih kategorij, ki jo negujemo s posebno ljubeznijo, so japonske slaščice in pijače. Prav s tem programom se bomo premierno predstavili na letošnji konvenciji Na meji nevidnega. S seboj bomo prinesli močije najrazličnejših okusov, odštekane izdaje japonskih Kit Kat čokoladic, Pockyje, prave japonske Ramune in še kaj se bo našlo.

Balix

Specializiramo se v računalništvo, tehnologijo in videoigre. Če se zanimate za nakup v tej kategoriji, ste našli pravo mesto za nakup! Imamo izvrstno ponudbo opreme, prednaročil in videoiger. Kar si želiš lahko tudi najdeš pri nas. V naši trgovini najdete preko 10 000 izdelkov, kateri so preverjeni in kvalitetni. Vse kar si želite imamo na voljo! Ciljamo na najboljšo ceno za vsak izdelek. Ni Vam potrebno čakati na akcije, saj pri nas je vedno odlična cena! Vedno smo vam na voljo za pomoč pred nakupom in tudi po nakupu z veseljem pomagamo pri morebitnih zapletih pri sestavi ali namestitvi/montaži naprave oziroma programske opreme.

www: balix.si

TomTek

Tradicionalno kovaštvo v novi dobi. Unikatni izdelki, noži, tečaji kovaštva, restavratorstvo in še marsikaj. Izdelovanje različnih izdelkov po naročilu in projekti restavriranja. Različne metode – od kovanja do pirografike. Noži, hišne številke, pribori za kamin, pripomočki, vrčki, druga (poslovna) darila.. Vi povejte, mi skujemo. Restavriranje starih in občutljivih kosov – peskanje in ročno barvanje ter poslikava. Občutek za detajle, zato je vaš kos v dobrih rokah.

www: tomtek.eu

Anime Shop

AnimeShop.si je spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo anime, manga, gaming, superhero, movies in pop-culture artiklov.

Manjše trgovine

VigeVageKnjige

Založba VigeVageKnjige je neodvisna slovenska založba, specializirana za izdajanje otroških stripov ter risoromanov [graphic novels] za mlade odrasle in odrasle. Registrirana je od oktobra 2013 in je doslej izdala 45 knjig, v leto 2022 pa načrtuje 12 novih in 3 ponatise.

SnowBoardGames

SnowBoardGames je nov slovenski studio za razvoj namiznih iger, v katerega smo se povezali ljubitelji namiznih iger. Naša misija je ustvarjati kvalitetne igre, ki ljudi zbližujejo in jih odnesejo na nepozabno dogodivščino. Naša prva igra Hike! je igra s kartami, v kateri igralci sestavijo svojo haski vprego in se podajo na dirko čez zasneženo pokrajino. Igro bomo poslali v svet preko platforme za množično financiranje Kickstarter.

Artefakt

Artefakt je zgodovinska in fantazijska spletna trgovina z nakitom, dodatki ter dekorativnimi in uporabnimi izdelki za dom. Namenjena je vsem ljubiteljem zgodovine, fantazije, mitologije, slovanskega, vikinškega in keltskega sveta, skrivnostne gotike, srednjega veka, magičnih kamnov, zmajev, vil in drugih mističnih bitij.

The Natural Order - igra s kartami

The Natural Order je preprosta, a globoka igra s kartami, kjer igralci poskušajo zbrati in zakleniti pet elementov narave. Kitajska filozofija Wuxing (“vušing”) opisuje svet okoli nas s petimi fazami: zemlja, kovina, voda, les in ogenj. V igri so ti predstavljeni s kartami – vsak element ima svojo moč, ki igralcem omogoča, da nadzirajo elemente v igri in jih zaklenejo, preden to uspe nasprotnikom.

TRUGA Shop

Trgovina TRUGA se ukvarja s prodajo licenčnih izdelkov (majice, puloverji, skodelice, namizne igre, zastave, denarnice ipd.) in se potrudi potešiti apetite vsakega pravega geeka in rockerja! Pri nas lahko dobite izdelke Game of Thrones, Harry Potter, Star Wars, Marvel in DC Comics, Rick And Morty, Disney in še veliko več!

Silver Coin Age of Monsters

Silver Coin: Age of Monster Hunters je družabna igra, ki jo ustvarjamo. Gre za adventure like competitive board game od 1-5 igralcev (ki bo vrjetno mela tudi solo opcijo).

Strip.art.nica Buch

Strip.art.nica Buch je specializirana trgovina s stripi. Od otvoritve, 8. februarja 2004, nudimo največji izbor stripov v Sloveniji.
Pri nas dobite vse, kar izide na področju bivše Jugoslavije, po naročilu pa nudimo stripe iz celega sveta. Ukvarjamo se tudi z založništvom, organizicijo razstav stripa in posredujemo naročila za karikature.

www: stripi.si

Gostinska ponudba

Burger Time

Večina nas dobro pozna tisti občutek, ko kar naprej hitimo, saj je urnik nabito poln, stresa ne manjka, z mislimi smo že pri naslednji stvari, ki jo moramo nujno opraviti in … sploh ne vemo, kaj jemo. Burger Time je tukaj, da temu naredi konec. Vsaj za toliko časa, kolikor traja en odličen obrok.