Razstavljavci in gastronomska ponudba

Na letošnji konvenciji vam ponujamo vrsto različnih razstavljavcev, ki vam bodo predstavili najnovejše knjižne izdaje, namizne igre, računalniške igre, stripe, japonske sladkarije in še mnogo drugega. Celoten seznam razstavljavcev z njihovimi opisi si lahko ogledate na tej strani. Obiskovalcem pred dvorano in v notranjosti ponujamo nakup hrane, pijače in kavnih napitkov.

Sponzorji

505vr.com

Ker resničnost danes ni več samo ena, ampak igra interpretacij, občutkov in zaznav, ki jih omogoča sodobna tehnologija, smo se podali v ustvarjanje svoje, navidezne resničnosti. V svet, kjer je omejitev samo nebo, pa še to ne vedno. Tako je nastal 505VR.

www: 505vr.com

Agencija ODMEV d.o.o.

Agencija ODMEV d.o.o. v sodelovanu z Zvezo potrošnikov Slovenije predstavlja kampanijo »Imaš prav«, ki potrošnike seznanja s pravicami, ki jih imajo v Evropski uniji. Vsakdo ima rad prav. Toda, ko gre za potrošniške spore, smo lahko potrošniki o svojem »prav« prepričani le, če poznamo pravice potrošnikov v EU. Od turističnih paketov, vračila, popravila ali zamenjave izdelka, poštenih pogodbenih pogojev ter verodostojnega oglaševanja. Pravice, ki jih zagotavlja EU, vam omogočajo, da ste kot potrošniki zadovoljni in varni.

www: europa.eu

Večje trgovine

Črna Luknja

Trgovina Črna Luknja je lani praznovala 20 let svojega delovanja. Po vsem tem času in kljub korenitim spremembam v načinu dojemanja namiznih iger v Sloveniji, ostajamo zvesti svojemu originalnemu poslanstvu in ponujamo najboljšo ponudbo kompleksnih namiznih iger za odrasle. Z izdajo vedno večjega števila kvalitetnih družabnih iger v slovenskem jeziku, pa Črna Luknja posega tudi na področje družinskih, otroških in bolj zabavnih iger.

Igraj.si

Igraj.si je specializirana spletna trgovina z največjo izbiro namiznih iger v Sloveniji. Poleg objavljene ponudbe vam z veseljem svetujemo pri izbiri in nakupu, obenem pa lahko tudi naročite igre, ki niso objavljene v trgovini, ali pa bodo šele izšle.

www: igraj.si

TojeTo

V trgovini TojeTo smo prepričanja, da morajo biti igrivost, radovednost, domišljija in vsesplošna aktivnost temeljen del človekovega življenja in da jih je potrebno spodbujati in gojiti. S tem v mislih se trudimo ponujati kvalitetne ter zanimive igre, igrače in različne pripomočke, ki nudijo miselne in spretnostne izzive, a so hkrati zabavni. Trgovina TojeTo ponuja vrsto družabnih iger, iger igranja vlog in drugih oblik namizne zabave. V njej najdete še kopico miselnih iger in izzivov, ter ogromno drugih pametnih igrač, ki zaposlijo vaše možgane.

Fiction Island

Fiction Island – najnovejši geek merchandise: Dr. Who, Star Wars, Deadpool, Varuhi Galaksije in še in še!

Mladinska Knjiga trgovina

Mladinska knjiga Trgovina je vodilna na področju knjigarništva in papirništva v Sloveniji. S široko mrežo trgovin in odlično ponudbo knjig ter drugih izdelkov prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture in življenjskemu slogu. Na stojnici Mladinska knjige vas čaka bogata izbira fantazijskih in znanstveno fantastičnih knjig, darilnih knjig ter ostalih izdelkov, zato toplo vabljeni v prijeten ambient med bogato obložene mize, kjer vam bo prodajno osebje z veseljem pomagalo pri izbiri in bo nakupovanje postalo doživetje.

Srednje trgovine

Nippon Sweets

Nippon Sweets je prvo in edino majhno podjetje, ki ponuja razne japonske sladkarije in pijače v Sloveniji. Izdelke je možno nakupovati preko spletne trgovince ali osebno na raznih dogodkih s stojnicami, povezanimi z japonsko kulturo, pop kulturo in kulinariko. Pri nas se lahko kupijo oz. naročijo izdelki kot so: Koala no March, KitKat, brezalkoholne gazirane in negazirane pijače kot so Melona soda, Ramune in še kaj. Seveda so na voljo tudi Pocky palčke in še mnogo različnih čokolad, bombonov in piškotov. Nippon Sweets vsakič ponuja tudi kaj novega. Ponudba okusnih dobrot se vedno spreminja!

Pravi Junak

Založba iger Pravi Junak bo na letošnji konvenciji Na meji nevidnega predstavila svoje prvence. Igro optičnih prevar Illusion, čudovito igro zbiranja nizov Ohanami, neprizanesljivo sodelovalno igro The Game in svetovno uspešnico The Mind!

ConsoleNinja.si

Spletna gaming trgovina, ponujamo veliko izbiro artiklov od igralnih konzol do igralnih stolov. Za vsakega gamerja se kaj najde.

Shyka Art

Sem 20 letna ilustratorka Vanessa Novak, Shyka je moje umetniško ime. Vse kar najdete na stojnici izvira iz moje domišljije, iz nekega daljnega sveta kjer se realnost križa s fantazijo. Na stojnici v večini ponujam digitalne ilustracije ter nalepke, vmes pa se najde tudi kakšna tradicionalna ilustracija za popestritev.

www: shyka

Manjše trgovine

Kokoro

Trgovina Kokoro prodaja oblačila, ki predstavljajo Japonsko Hararajuku modo oz. Japonski “streetwear” (Modne kimono-style bluze , Puhaste jopice z ušesi itd) prav tako pa tudi nekatera tematska oblačila kot npr. Kaneki iz Animeja Tokyo Ghoul. (Oblačila imajo motive Japonske ali Animejev). Poleg oblačil so v ponudbi tudi manjši izdelki, ki predstavljajo znane karakterje japonske zabavne industrije.

Striparna Oblaček Celje

Striparna Oblaček, kjer so vaši najljubši junaki doma! Kiosk stirpi, strip albumi, mange, igre … Predstavitev stripovske ponudbe ter tečaja ustvarjanja stripov. Nahajamo se v Celju!

Strip.art.nica Buch

Strip.art.nica Buch je specializirana trgovina s stripi, smo založnik Mikija Mustra, Zorana Smiljanića in Tomaža Lavriča, ukvarjamo se s postavitvijo razstav stripa. Obiščite nas v trgovini v Murgle centru ali pofirbcajte na spletni strani.

www: stripi.si

TRUGA Shop

Trgovina TRUGA se ukvarja s prodajo licenčnih izdelkov (majice, puloverji, skodelice, namizne igre, zastave, denarnice ipd.) in se potrudi potešiti apetite vsakega pravega geeka in rockerja! Pri nas lahko dobite izdelke Game of Thrones, Harry Potter, Star Wars, Marvel in DC Comics, Rick And Morty, Disney in še veliko več!

Gostinska ponudba

JEDU Wurst&Dogs

EDU so kreativni mladeniči, ki jih družita strast do street fooda in popolnosti. Vedno za šalo in ravno prav nagajivi, a smrtno resni ko gre za kvaliteto. Vse sestavine skrbno izberejo, omakice in reliše naredijo doma, hrenovke spečejo ravno prav, na koncu pa vse prav po dizajnersko zložijo v štručko. Jedu je v redu!

Dobra poteza

Končno tudi v Ljubljani – vsak dan! Prvi “board game café”, kjer boste uživali v dobri fair trade kavi, dobri igri in dobri družbi. Vabljeni pivoljubi, čajopivci in tudi tisti, ki si želite popestriti dan z enim od naših “čarobnih” napojev.

Gelateria Romantika

Naše poslanstvo je iskanje najslastnejšega sladoleda. V butični gelateriji na Dvornem trgu 1 vsak dan ponujamo izbor vrhunskih svežih, izključno naravnih ter po tradicionalnih recepturah italijanskih mojstrov ročno izdelanih kremastih gelatov, osvežilnih sorbettov, vitaminskih bomb juicettov ter ledenih siciljanskih granit.

Mariposa Coffee Roasters

Naša umetnost je kava. To je medij, ki ga uporabljamo, da ustvarimo nekaj izjemnega. Ne glede na to kakšna je vaša spretnost, kaj počnete, kaj ste ali k čemu stremite upamo, da bodo sadovi naše umetnosti navdihnili tudi vas. Kava najvišjega razreda, kava, ki navdušuje: to je naše poslanstvo, strast in obsedenost. Morda boste prvikrat lahko poskusili kavo brez dodanega sladkorja.