Razstavljavci na NMN 2018

Na letošnji konvenciji vam ponujamo vrsto različnih razstavljavcev in kulinarične ponudbe. Celoten seznam z opisi si oglejte na tej strani.

Sponzorji

505vr.com

Ker resničnost danes ni več samo ena, ampak igra interpretacij, občutkov in zaznav, ki jih omogoča sodobna tehnologija, smo se podali v ustvarjanje svoje, navidezne resničnosti. V svet, kjer je omejitev samo nebo, pa še to ne vedno. Tako je nastal 505VR.

Fox

D’oh! Prisedite na kavč družine Simpsonovih, ki že skoraj 30 let zabavajo gledalce po vsem svetu.

FOX je TV program z visokokakovostnimi zabavnimi vsebinami. FOX je akcija, drama, triler, animacija, komedija … FOX je ZABAVA.

Večje trgovine

Črna Luknja

Črna Luknja, trgovina z domišljijo, je sinonim za igre, knjige, zbirateljske izdelke in vse, kar še spada zraven. Prepustite se, da vas povleče v svet domišljije in zabave!

Igraj.si

Igraj.si je specializirana spletna trgovina z največjo izbiro namiznih iger v Sloveniji. Poleg objavljene ponudbe vam z veseljem svetujemo pri izbiri in nakupu, obenem pa lahko tudi naročite igre, ki niso objavljene v trgovini, ali pa bodo šele izšle.

TojeTo

V trgovini TojeTo smo prepričanja, da morajo biti igrivost, radovednost, domišljija in vsesplošna aktivnost temeljen del človekovega življenja in da jih je potrebno spodbujati in gojiti. S tem v mislih se trudimo ponujati kvalitetne ter zanimive igre, igrače in različne pripomočke, ki nudijo miselne in spretnostne izzive, a so hkrati zabavni.

Virtualist.si

Prvi center virtualne resničnosti v Sloveniji na štirih VR postajah ponuja izbor izjemnih doživetij. Kakovostna HTC Vive VR očala vas bodo navdušila in popeljala v svet navidezne resničnosti. Ponujamo izbor VR doživetij za vse okuse. Od ustvarjalnih, napetih, raziskovalnih, zabavnih, do poučnih. Verjamemo, da lahko vsakdo najde nekaj zase.

Fiction Island

Fiction Island – najnovejši geek merchandise: Dr. Who, Star Wars, Deadpool, Varuhi Galaksije in še in še!

Mladinska Knjiga trgovina

Mladinska knjiga Trgovina je vodilna na področju knjigarništva in papirništva v Sloveniji. S široko mrežo trgovin in odlično ponudbo knjig ter drugih izdelkov prispeva k izobraževanju, spodbujanju bralne kulture in življenjskemu slogu.

Srednje trgovine

Otaku.si

Smo spletna trgovina, ki se ukvarja s prodajo gaming in ostale računalniške opreme. Naš cilj je ponuditi čimveč različnih znamk po konkurenčni ceni. Vlagamo v slovenske skupnosti, ki se trudijo pri razvoju tako imenovanega e-športa. Z veseljem vam pomagamo, svetujemo pri nakupu in smo vam vedno na voljo tudi po nakupu.

GamePlay

Za vas se trudimo izdelke pridobiti čim ceneje, tako da jih lahko ponudimo po najboljših cenah. Ker igre tudi sami igramo, vam lahko iz prve roke svetujemo, same igre pa se v trgovini trudimo tudi čim bolje predstaviti – z opisi, slikami in videi. Naša želja je rasti skupaj z našimi kupci in vedno igrati najboljše igre.

TomTek

Tradicionalno kovaštvo v novi dobi. Unikatni izdelki, restavratorstvo in raznovrstni drugi produkti. Noži, kovane ograje, hišne številke, pribori za kamin, orodje, podkvice, svečniki, pirografika in drugi unikatni izdelki po naročilu.

Manjše trgovine

Nippon Sweets

Japonske sladkarija, čokolade in piškoti

Striparnica Oblaček

Striparna Oblaček, kjer so vaši najljubši junaki doma! Kiosk stirpi, strip albumi, mange, igre,… Nahajamo se v Celju!

Striparnica Buch

»Imate Mikija Mustra?« zanima prvega jutranjega obiskovalca neobičajne trgovine. »Ja, seveda! Kakšna striparnica pa bi bili brez njega?«

Truga shop

TRUGA poteši apetite vsakem pravem rockerju / metalcu, zbiratelju akcijskih figuric, filmskem in stripovskem navdušencu ter ostalim geekom! 😉

Pravi Junak

V spletni trgovini sodobnih družabnih iger Pravi Junak si prizadevamo novincem in ljubiteljem družabnih iger ponuditi najboljše, najbolj priljubljene in najbolj pričakovane igre posameznega žanra. Vsem, ki šele vstopate v svet tega čudovitega hobija, pa vse tiste igre, ki vas bodo z lahkoto prepričale, kako čudovite, navdušujoče in bistroumne so lahko minute, ponavadi pa kar ure, ob igranju sodobnih družabnih iger.

Crown Battle

Crown Battle je popolnoma nova, preprosta, a neizmerno zabavna zbirateljska fantazijska igra s kartami, ki prihajajo izpod rok najboljših risarjev. S svojimi prijatelji zbirajte karte in se podajte na vznemirljivo dogodivščino, polno strategij, spletk in zabave. Le en je lahko zmagovalec, ki prejme krono!

Gewd Game

Discover and hire rising eSports stars or earn money while playing your favorite games. Your gaming set-up becomes a stage as you rise through the ranks of mages, warriors, or snipers. Find all the help you need in a secure and trustworthy community.

Gostinska ponudba

HillBilly's smokehouse

HillBilly`s smokehouse je zgodba o prijateljih, ki so si tako različni a imajo vseeno nekaj skupnega – strast do dobre hrane. Prav vsi obožujejo Ameriški BBQ. Ob druženju in poizkušanju različnih tehnik priprave mesa in prilog ter različnih kombinacij okusov, so prišli do zmagovalnih kombinacij. Vse te so zbrali in združili v jedilniku, po katerem strežejo vsem ljubiteljem jedi iz ameriškega BBQ-ja oziroma smokerja.

Dobra poteza

Končno tudi v Ljubljani – vsak dan! Prvi “board game café”, kjer boste uživali v dobri fair trade kavi, dobri igri in dobri družbi. Vabljeni pivoljubi, čajopivci in tudi tisti, ki si želite popestriti dan z enim od naših “čarobnih” napojev.

Coffee Car

Vsekakor najbolj zanimiv postanek na vaši poti.