Kavarna ob koncu vesolja

Utrujeni od napornega pregledovanja stojnic? Želite le miren kotiček za pogovor ali snovanje novih idej s podobno mislečimi? Za vse to in še več vam ponujamo v prostoru za druženje, ki se nahaja med glavnim odrom in predavalnico ob hodniku iz glavne dvorane konvencije – prostor je označen na spodnjem zemljevidu. V prostoru se bo nahajala zadostna količina miz in stolov/foteljev za sedenje, ki vam bodo omogočali sprostitev tekom konvencije. Ne zamudite zanimivega dogajanja v kavarni, podroben razpored najdete nižje na tej strani.

Kaj vse se bo dogajalo v Kavarni:

Krajši pogovori

Društva in posamezniki vas bodo s kratkimi predstavitvami poskusili navdušiti za stvari s katerimi se ukvarjajo in predstavili nove ideje. Po predstavitvi sledi še pogovor, kjer lahko društva še podrobneje povprašate po njihovih aktivnostih in idejah za prihodnost.

Knjižnica mang

So mange kaj drugačne od ameriških stripov? Pobrskajte po kupu raznoraznih mang in stripov ter si izberite nekaj novega, kar še niste brali do sedaj. Obsežno zbirko mang, knjig in revij prispeva društvo Makkon iz svoje lastne knjižnice.

Ponudba kave

Kavne napitke iz izbrane sezonske kave s poreklom bo letos ponujala kavarna Mariposa Coffee Roasters, ki poskrbijo tudi za domače praženje kave v Sloveniji in vam tako vedno lahko ponudijo široko paleto sveže praženih izdelkov.

Razpored krajših predstavitev in pogovorov

V spodnjem razporedu je podana časovnica dogajanja v kavarni. Podani so le časi začetkov pogovorov, ko bo izvajalec imel kratko predstavitev, po tem pa sledi razprava, ki jo lahko nadaljujete še naprej v dnevu. Za več informacij se boste morali ustaviti v Kavarni ob koncu vesolja in prisluhniti kateremu od naštetih pogovorov.

10:30
Skupnost LARP Slovenija: LARP 101

11:30
Virtualna Bradavičarka: Bunkeljska čarovnija

12:30
Društvo Gil-galad: Pričakovanja in strahovi pred novo Tolkien serijo

13:30
Zmaj, medica in Perun! Odprava na Drachenfest 2020

14:30
Celjsko literarno društvo: Znanstvena fantastika v Sloveniji