Sodelovanje na konvenciji NMN 2023

Želite na konvenciji sodelovati kot predavatelj, predstaviti svoje društvo ali trgovini, razkazati svoje umetniške izdelke ali cosplay? Potem ste na pravem mestu, saj smo za letos pripravili skupen prijavni obrazec za vse vrste sodelovanja. Preden začnete vnašati svoje podatke iz spustnega menija izberite tip sodelovanja, za katerega se prijavljate. Dodatne informacije so vam vedno na voljo preko elektronskega naslova info@nmn.si

PODJETJA, TRGOVINE IN USTVARJALNI POSAMEZNIKI

Konvencija Na meji nevidnega vam ponuja razstavni prostor za promocijo idej, prodajo izdelkov in iskanje novih poslovnih priložnosti na področju stripa, filma, knjig in iger.

V letu 2022 smo na NMN gostili več kot 2000 obiskovalcev! Skupaj z medijskim sponzorjem letos pripravljamo še bolj medijsko odmeven in prepoznaven dogodek!

DRUŠTVA, SKUPNOSTI, KLUBI

Sodelovanje na NMN je odlična priložnost, da svoje društvo oziroma skupnost predstavite našim obiskovalcem, privabite nove člane, svoj hobi približate širši množici ter se seveda odlično zabavate v prijetni geekovski družbi!

Prijavite se za sodelovanje na stojnici, organizirajte delavnico, ali pa obiskovalce navdušite s predavanjem. Ponujamo vam stojnico po simbolični ceni.

PREDAVATELJI

Tudi letos bomo na konvenciji gostili predavatelje, ki bodo z obiskovalci delili svoja znanja z različnih področij fantazije in znanstvene fantastike. Poleg tega letos vabimo k sodelovanju tudi tiste, ki bi želeli sodelovati pri pripravi programa za naše najmlajše obiskovalce v Areni malih superjunakov!

Iščejo se torej: predavatelji, izvajalci delavnic za odrasle in izvajalci delavnic za otroke. Če bi sami želeli predavati o kaki temi ali pa če bi radi izvedli kakšno delavnico, izpolnite spodnji obrazec.

COSPLAY

Ste se že odločili kateri karakter iz filma, knjige ali igre boste oživeli in predstavili letos? Za odločitev in pridobitev vseh potrebnih materialov in orodij imate še nekaj časa, saj bomo prijavo na tekmovanje odprli pred samim dogodkom. Do takrat se lahko posvetite le izdelavi kostuma in detajlov na njem.

Enako kot lani, bomo tudi letos zmagovalca poslali na mednarodno cosplay tekmovanje, kjer bo zastopal Slovenijo.

Prijave so ZAPRTE!

Prijave so ZAPRTE!

Prijave so ZAPRTE!

PRIJAVE SO ODPRTE DO 3.5. 2023 OB 23:55!

IZPOLNI OBRAZEC SPODAJ.

Na NMN 2023 se prijavljam kot:

Polja prijavnega obrazca označena z zvezdico (*) v opisu so obvezna, saj jih potrebujemo za lažjo organizacijo dogodka.