Sodelovanje na konvenciji NMN 2022

Želite na konvenciji sodelovati kot predavatelj, predstaviti svoje društvo ali trgovini, razkazati svoje umetniške izdelke ali cosplay? Potem ste na pravem mestu, saj smo za letos pripravili skupen prijavni obrazec za vse vrste sodelovanja. Preden začnete vnašati svoje podatke iz spustnega menija izberite tip sodelovanja, za katerega se prijavljate. Dodatne informacije so vam vedno na voljo preko elektronskega naslova info@nmn.si.

Zaradi povečanja razmaka med razstavljavci, bomo na razstavnem prostoru letos lahko gostili manjše ševilo stojnic kot prejšnja leta.

Polja prijavnega obrazca označena z zvezdico (*) v opisu so obvezna, saj jih potrebujemo za lažjo organizacijo dogodka.

PODJETJA, TRGOVINE IN USTVARJALNI POSAMEZNIKI

Konvencija Na meji nevidnega vam ponuja razstavni prostor za promocijo idej, prodajo izdelkov in iskanje novih poslovnih priložnosti na področju stripa, filma, knjig in iger.

V letu 2019 smo na NMN gostili več kot 2000 obiskovalcev! Skupaj z medijskim sponzorjem letos pripravljamo še bolj medijsko odmeven in prepoznaven dogodek!

DRUŠTVA, SKUPNOSTI, KLUBI

Sodelovanje na NMN 2022 je odlična priložnost, da svoje društvo oziroma skupnost predstavite našim obiskovalcem, privabite nove člane, svoj hobi približate širši množici ter se seveda odlično zabavate v prijetni geekovski družbi!

Prijavite se za sodelovanje na stojnici, organizirajte delavnico, ali pa obiskovalce navdušite s predavanjem. V zahvalo za sodelovanje vam nudimo brezplačne vstopnice!

PREDAVATELJI

Tudi letos bomo na konvenciji gostili predavatelje, ki bodo z obiskovalci delili svoja znanja z različnih področij fantazije in znanstvene fantastike. Poleg tega letos vabimo k sodelovanju tudi tiste, ki bi želeli sodelovati pri pripravi programa za naše najmlajše obiskovalce v Areni malih superjunakov!

Iščejo se torej: predavatelji, izvajalci delavnic za odrasle in izvajalci delavnic za otroke. Če bi sami želeli predavati o kaki temi ali pa če bi radi izvedli kakšno delavnico, izpolnite spodnji obrazec.

COSPLAY

Ste se že odločili kateri karakter iz filma, knjige ali igre boste oživeli in predstavili letos? Za odločitev in pridobitev vseh potrebnih materialov in orodij imate še nekaj časa, saj bomo prijavo na tekmovanje odprli pred samim dogodkom. Do takrat se lahko posvetite le izdelavi kostuma in detajlov na njem.

Enako kot lani, bomo tudi letos zmagovalca poslali na mednarodno cosplay tekmovanje, kjer bo zastopal Slovenijo.

Ponudba stojnic

Prijave so odprte do 15. decembra.

Vsem društvom ponujamo predstavitev na mali stojnici.

Prijave so odprte do 15. decembra.

Dodatne informacije

Prijave so mogoče do 30. novembra.

Prijave so že odprte.

Na NMN 2022 se prijavljam kot: