Sodelovanje na konvenciji NMN 2019

Želite na konvenciji sodelovati kot predavatelj, predstaviti svoje društvo ali trgovini, razkazati svoje umetniške izdelke ali cosplay? Potem ste na pravem mestu, saj smo za letos pripravili skupen prijavni obrazec za vse vrste sodelovanja. Preden začnete vnašati svoje podatke iz spustnega menija izberite tip sodelovanja, za katerega se prijavljate. Dodatne informacije so vam vedno na voljo preko elektronskega naslova info@nmn.si.

Polja prijavnega obrazca označena z zvezdico (*) v opisu so obvezna, saj jih potrebujemo za lažjo organizacijo dogodka.

PODJETJA, TRGOVINE IN USTVARJALNI POSAMEZNIKI

Konvencija Na meji nevidnega vam ponuja razstavni prostor za promocijo idej, prodajo izdelkov in iskanje novih poslovnih priložnosti na področju stripa, filma, knjig in iger.

V letu 2018 smo na NMN gostili več kot 2000 obiskovalcev! Skupaj z medijskim sponzorjem letos pripravljamo še bolj medijsko odmeven in prepoznaven dogodek!

DRUŠTVA, SKUPNOSTI, KLUBI

Sodelovanje na NMN 2019 je odlična priložnost, da svoje društvo oziroma skupnost predstavite našim obiskovalcem, privabite nove člane, svoj hobi približate širši množici ter se seveda odlično zabavate v prijetni geekovski družbi!

Prijavite se za sodelovanje na stojnici, organizirajte delavnico, ali pa obiskovalce navdušite s predavanjem. V zahvalo za sodelovanje vam nudimo brezplačne vstopnice!

PREDAVATELJI

Tudi letos bomo na konvenciji gostili predavatelje, ki bodo z obiskovalci delili svoja znanja z različnih področij fantazije in znanstvene fantastike. Če bi sami želeli predavati o kaki temi ali če bi radi izvedli delavnico, nam to sporočite čim prej.

Omogoča vam možnost izvedbe različno dolgih in kompleksnih predstavitev, saj bomo letos temu imeli namenjene kar tri predstavitvene prostore.

COSPLAY

Ste se že odločili kateri karakter iz filma, knjige ali igre boste oživeli in predstavili letos? Za odločitev in pridobitev vseh potrebnih materialov in orodij imate še nekaj časa, saj bomo prijavo na tekmovanje odprli pred samim dogodkom. Do takrat se lahko posvetite le izdelavi kostuma in detajlov na njem.

Enako kot lani, bomo tudi letos zmagovalca poslali na mednarodno cosplay tekmovanje, kjer bo zastopal Slovenijo.

Ponudba stojnic

Prijave so odprte do 15. avgusta.

Vsem društvom ponujamo predstavitev na mali stojnici.

Prijave so odprte do 15. avgusta.

Prijave so mogoče do 10. julija 2019.

Prijave so že omogočene in bodo odprte le do srede 11. septembra.

Na NMN 2019 se prijavljam kot: