Začenjamo z zbiranjem prijav na Cosplay tekmovanje, ki bo potekalo v soboto, 29. septembra 2018, ob 17h na Gospodarskem razstavišču v okviru konvencije Na meji nevidnega.

Število tekmovalcev je omejeno, zato si ekipa NMN pridružuje pravico do predhodnega izbora.

Za prijavo na tekmovanje izpolnite spodnji vprašalnik najkasneje do srede, 26. september 2018, saj prijava na tekmovanje zaradi organizacije ne bo več možna na dan dogodka.

Za uspešno izvedbo prijave izpolnite prijavni obrazec na koncu te strani.

Več informacij kaj cosplay sploh je in tekmovanju na konvenciji NMN najdete na tej povezavi.

Letos bomo izvedli tudi tako imenovani prejudging oziroma predhodno ocenjevanje kostumov. Vsi prijavljeni tekmovalci se morate na dan dogodka priglasiti na uradni NMN info stojnici med 9:30 in 12:00 (točno uro boste dobili par dni pred dogodkom na podan elektronski naslov). Takrat morate biti oblečeni v svoj cosplay, saj si bodo naši sodniki tekmovanja vaše kostume pobliže ogledali. Imeli boste tudi priložnost, da razložite proces izdelave, izpostavite težje dele ipd.

Tekmovanje se začne ob 17:00, vsi izbrani tekmovalci morate biti najkasneje ob 16:30 pripravljeni na zbirnem mestu.

Izmed vseh bomo izbrali tudi Najboljšega med najboljšimi – Best in show, ki bo Slovenijo zastopal na mednarodnem cosplay tekmovanju v Budimpešti, Madžarska.

Več o tekmovanju. 

Zmagovalec ‘Best in Show’ se zaveže, da se bo udeležil cosplay tekmovanja na MondoConu, ki poteka 20 in 21. oktobra 2018.

Opozorilo: Ostro orožje, replike pušk ali airsoft oprema ne sodijo na cosplay tekmovanje in bodo zadržani že od vhodu v dvorano konvencije.

Prijavni obrazec

Uporaba podatkov

Tekmovalec na prireditvi NMN dovoljuje organizatorju obdelavo podatkov za potrebe prireditve. Organizator hrani in varuje podatke tekmovalca v skladu z veljavnimi predpisi. Vsa ostala dokumentacija v zvezi s sodelovanjem tekmovalca na cosplay tekmovanju se hranijo pri organizatorju. S prijavo se tekmovalec strinjam, da fotografije s tekmovanja ekipa NMN uporabi v reklamne in druge promocijske namene.

Podatke o tekmovalcu lahko organizator uporabi za:

  • pošiljanje ponudb in promocijskih sporočil v zvezi s prireditvijo po pošti, e-pošti ali prek telefona;
  • obveščanje in oglaševanje prireditve pred, med in po prireditvi;
  • statistično obdelavo podatkov;
  • tržne raziskave in raziskave javnega mnenja;
  • oblikovanje in posodobitev podatkovnih baz organizatorja.