Postani detektiv in razreši primer!

Na tvoj naslov je prispelo pismo tvojega dobrega, starega prijatelja, v katerem te prosi za pomoč. Slavni detektiv Sherlock Holmes, kateri je vedno uspešno razrešil vse primere, je tokrat zašel v težave. Po spletu nesrečnih okoliščin je bil detektiv ugrabljen, storilec pa je za seboj pustil Holmesovega zmedenega prijatelja in nekaj sledi. Si zmožen preučiti sledi, razrešiti uganke in odkriti kje se nahaja slavni detektiv preden se dragoceni čas izteče? Podrobno preberi spodnje pismo, saj se v njem morda skrivajo že prvi namigi.

Razreši primer in sodeluj v nagradni igri na konvenciji

Stopi na kraj zločina in preglej sledi, katere je za seboj pustil Moriarty na območju konvencije NMN. Sledi te ponesejo do različnih ugank, preko katerih razrešiš primer. Ko uspešno razrešiš primer si priigraš možnost sodelovanja v nagradni igri in se poteguješ za hude nagrade. Obrazec za sodelovanje v nagradni igri lahko prevzameš na info točki. Izmed vseh oddanih prijav bomo izžrebali 4 srečneže, med katere bomo razdelili spodaj navedene nagrade. Nagrajence bomo izžrebali po koncu konvencije in jih o nagradi obvestili preko podanih kontaktnih podatkov.

Vsem sodelujočim v igri omogočamo tudi izdelavo spominske zaponke, ki je prikazana na desni strani. Tudi njena izdelava se bo izvajala na info pultu.

Sherlock značka priponka
  • Vstopnica za sobo pobega The Key Escape Room Ljubljana (do 6 oseb)
  • Vstopnica za sobo pobega Energy Escape Room (do 6 oseb)
  • Zbirka zgodb Sherlock Holmes
  • Sherlockov klobuk
Sponzorji podeljenih nagrad

Najlepše se zahvaljujemo vsem našim sponzorjem nagradne igre, saj vam brez njihove pomoči ne bi mogli ponuditi tako zanimivih in tematsko povezanih nagrad. Oba sponzorja sta prispevala vstopnice za njihove sobe pobega za skupine do 6 ljudi. Želimo ti veliko užitka v primeru dobitka nagrade!

The Key Escape Room Ljubljana