Splošne informacije

VSTOPNICE

Vstopnice za NMN 2018 boste lahko kupili na samem dogodku. Njihova prodaja na vhodu v prostor konvencije se bo začela ob 9:00, ko se dogodek tudi uradno začne.

Cena vstopnice je 8 € za odrasle, 5 € za otroke do 12 let.

Za otroke do 7 let je vstop brezplačen.

Število vstopnic je omejeno, zato priporočamo, da pridete čim prej in si tako zagotovite vstop!

COSPLAY in GARDEROBA

Na prizorišču ne bo posebne garderobe, kjer bi se lahko preoblekli v svoj kostum. Prav tako nimamo posebnega mesta kamor bi lahko shranili vaše obleke.

Poskrbeli bomo za “prvo pomoč” za primere, ko se nam na dogodku odpara gumb, odlepi prostetika ali kos oklepa. 🙂

Pozor! Vnašanje ostrih predmetov (meči, sekire in katane) ter delujočih strelnih orožij (tudi arisoft pištole in samostreli) za potrebe cosplay kostuma ni dovoljeno. Nedovoljeni predmeti bodo odvzeti na vhodu v prostor konvencije.

Pozor! Puščanje osebnih predmetov v dvorani je na lastno odgovornost!

HRANA IN PIJAČA

Pred vhodom v dvorano bodo postavljene stojnice s hrano in pijačo ter mize in klopi, kjer se boste lahko v miru okrepčali.

Vnos alkohola v dvorano je prepovedan.

Kaj vse se bo dogajalo na dogokdu?

Obširen seznam dogajanja v mali in veliki predavalnici si lahko ogledate v programski tabeli. Poleg predavanj, okroglih miz in cosplay tekmovanja, bo na dogokdu prisotna še kopica trgovin in umetnikov, ki bodo založeni z artikli iz najrazličnejših področij fantastike. Na spodnjih povezavah si lahko ogledate obširen seznam razstavljavcev na konvenciji NMN.

Kako do lokacije konvencije?

LOKACIJA

Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana

Če pot pričenjate izven Ljubljane, sta glavna železniška in avtobusna postaja v neposredni bližini. Od sejmišča ste oddaljeni približno pet minut hoje. Spustite se pod železniški nadvoz na Dunajski cesti in na desni strani kmalu opazite stavbe sejmišča.

Z AVTOMOBILOM

Pripeljati se morate do središča mesta, do križišča Bavarski dvor. Ne glede na to, iz katere smeri prihajate, morate prevoziti Dunajsko cesto pod železniškim nadvozom. Ko se cesta pod železniškim nadvozom zopet dvigne, lahko na desni strani že opazite sejmišče.

Če prihajate v Ljubljano s severne strani, boste naravnost po Dunajski cesti pripeljali do sejmišča z zadnje strani.

Seznam parkirišč okrog Gospodarskega razstavišča.

Z LPP

Direktno pred Gospodarskim razstaviščem je LPP postaja Razstavišče, kjer stojijo avtobusi 3G, 6, 7, 7L, 8, 11, 12, 12D, 13, 14, 19B, 19I, 20 in 20Z.

Če prihajate z avtobusom 22, izstopite na postaji Astra in se sprehodite 300 m po Dunajski v smeri proti centru mesta.