Natečaj za najboljšo namizno igro

Že dolgo razvijate svojo namizno igro in z neskončnim preigravanjem trpinčite svoje prijatelje in družino? Imate nek napol dodelan prototip, ki ga še niste upali preizkusiti z nikomer razen s svojim mačkom (ki, bodimo pošteni, goljufa)? Ali pa sploh še niste začeli razvijate svoje lastne namizne igre, pa se vam zdi ideja precej posrečena?

Vabljeni, da svojo stvaritev predstavite na prvem NMN natečaju za najboljšo namizno igro!

Ekipa izkušenih igralcev bo vašo igro pregledala, preizkusila in ocenila kakovost igralne, inovativnost, oblikovanje in zgodbo. Več o komisiji in nagradah bo znano v prihajajočih mesecih, vsekakor pa bomo zmagovalcem pomagali pri nadaljnjem razvoju in promociji prototipa igre!

Prispevke bomo sprejemali do nedelje, 30. avgusta 2020. Zmagovalec bo razglašen na dogodku Na meji nevidnega, 19. septembra 2020.

Prispevke zbiramo na elektronskem naslovu natecaj@nmn.si. Igro nam lahko predstavite s fotografijami in/ali video posnetkom ter dodate kratek opis delovanja igre in njena pravila.

Pravila natečaja:

Namizna igra naj bo primerna za igranje za 2-4 igralce (torej brez solo iger in iger, ki jih z manj kot 5 igralci ni možno igrati).

Igro naj se da odigrati ali vsaj temeljito preizkusiti v eni uri.

Zaželeno je, da so ilustracije, zgodbe in ostali aspekti igre vaša lastna stvaritev, v nasprotnem primeru potrebujete soglasje avtorja.

Avtorjev je pri izdelku lahko več, vsak avtor/skupina pa lahko odda le 1 izdelek.

Vaša igra je lahko v slovenskem ali angleškem jeziku.

Rok za oddajo prispevkov je nedelja, 30.8.2020. Posredujte ga na elektronski naslov natecaj@nmn.si s pripisom “Za natečaj namiznih iger”, vključuje pa naj fotografije in morebiten video igranja igre ter opis in krajša navodila za igranje.

Možnost preizkušanja igre v živo na MNN 2020.

Strokovna žirija natečaja:

Zasedbo žirije, ki bo preizkušala in ocenjevala vaše igre, bomo objavili v naslednjih mesecih.

Sponzorji ter nagrade za najboljše prispevke:

Nagrade in sponzorje natečaja bomo objavili v naslednjih mesecih.

Rok za oddajo prispevkov je 30. avgust 2020
Icons made by Freepik from www.flaticon.com