14.1.2021 – Galaktična postaja NMN2020XX
POZOR! Vsem kapetanom ladij!

Upam, da je signal prišel skozi, in da berete to nujno sporočilo. Po admiralskih kanalih se šušlja, da je federacijska ladja izgubila kar dva kosa tovora na vzhodni federacijski meji. Dobro veste, da to lahko pomeni najvrednejše vojaške skrivnosti! Jutri, Na meji nevidnega, lahko izvrtamo zadnje koordinate obeh paketov! Ne vem kaj je v paketih, ne vem do kdaj bodo na istih lokaciji, ne koliko kapetanov sporočilo doseže.

Oči na peclje! Danes poizvedujem naprej, jutri poskušam shekat signal konvencije in posredovati več informacij glede koordinat. Zato bodi tam med 15:04 in 19:38! Na juriš! /over n’out

Če ste slučajno pri iskanju koordinat izgubljenega tovora na konvenciji pristali na napačnem koncu vesolja in potrebujete preusmeritev, se le oglasite na Discord dimenziji virutalnega NMNja in nas obiščite v sobi Bar na koncu vesolja.

Prestrežen signal

Pojdi na spletni sedež konvencije. Ko se odpro vrata, se izogni zmaju tako, da hitro vstopiš skozi 5. vrata, kjer boš našel NMN arhive. Vzemi svojo napravo za distorzijo časa in ga premakni 4 leta nazaj. Odpri ta arhiv. V arhivu najdi upodobitev največje vesoljske ladje tistega leta. 13. vrstica pod njo, najdaljša beseda je ključ do dela gesla, ki privede do skrivnih koordinat. PS: ne pozabi gledat VSEH spletnih oken konvencije, ne vem, kam se moj signal prilepi!

Kapetani! 

V drugi del gesla za koordinate gledate že celo konvencijo! Stiskajo v enem koščku galaksije, okrogli in raznobarvni. Videti so mirni, a vemo, da se vrtijo. Pohitite, tretji namig bo zadnji, in prva dva, ki pošljeta pravilno geslo v vesolje, prideta do koordinacij tovora!

Na enem bolj cevastih kanalov konvencije se skriva zadnji del gesla za koordinacije. Najdi najdaljšo cevko, poglej vanjo!