Dostop do Stebrne dvorane

Dostop do Stebrne dvorane (del kompleksa Gospodarskega razstavišča), kjer so bo izvaja konvencija, je možen le z Dunajske ceste, če se pripeljete iz smeri centra mesta Ljubljana. Z avtomobilom ali kombijem se lahko pripeljete do vhoda v Stebrno dvorano in tam po stopnicah prenesete svoje artikle v dvorano. Za prenos večjih elementov se je z avtomobilom v dvorano možno spustiti po klančini, ki se nahaja za zgradbo.

Parkiranje

Okrog vhoda v dvorano je parkiranje zelo omejeno, zato vam priporočamo, da avtomobile parkirate na bližnjih okoliških parkiriščih. Parkiranje je ob sobotah brezplačno na večini okoliških cest. Okrog Gospodarskega razstavišča se nahaja tudi večje število plačljivih parkirišč, njihova razporeditev je prikazana na tej strani.

Priprava in okrasitev stojnice

V petek, dan pred dogodkom, bo ekipa NMN pripravljala prostor na dogodek. Če imate večje razstavne predmete, želite dodatno okrasiti prostor ali mislite da vam bo priprava stojnice vzela več časa, vas vabimo da se nam pridružite popoldne po 15. uri in pripravite svoj prostor za naslednji dan.

Obenem vas pozivamo da nam pomagate narediti razstavni prostor še privlačnejši za obiskovalci. Veseli bomo vsakega plakata, panoja ali drugačne strukture, ki bo še dodatno popestrila prostor.

Čas prihoda in odhoda

Na dan dogodka, v soboto, bo dvorana za razstavljavce odprta od 7:00, za obiskovalce od 9:00 naprej. Najkasnejši čas prihoda za razstavljavce je 8:00, saj si tako zagotovite dovolj časa za postavitev stojnice pred prihodom prvih obiskovalcev.

Zadnje točke programa na dogodku bodo ob 19:30, ko lahko pričnete s pospravljanjem stojnice. Dogodek se za obiskovalce zapre ob 20:00. Vaša stojnica mora biti povsem pospravljena do 21:00, saj smo časovno omejeni z najemom dvorane. Prosimo, da smeti po koncu pospravite ločeno in jih odložite na skupna odlagališča.

Prevzem vstopnic

Posebne vstopnice, ki vam pripadajo kot razstavljavcem na konvenciji, prevzamete na vhodu v dvorano. Prosimo da to za razpoznavnost sodelujočih storite čim prej pred začetkom dogodka.

Internetna povezava

Vsem razstavljavcem bo v dvorani na voljo dostop do brezžične internetne povezave, ki je ob večjem število hkratnih povezav lahko kdaj malce počasnejša, zato je namenjena izključno izstavljanju računov, prenosu manjših datotek in drugih podobnih opravil (elektronska pošta, objave na omrežjih). Če potrebujete stalno močno povezavo za prikaz videov, iger ali podobnega vam je na voljo plačljiva možnost žične povezave.

Električni priključek

Vsem razstavljavcem, ki ste izrazili željo po priklopu na električno omrežje, bomo zagotovili vsaj eno vtičnico za priklop naprav. V primeru da potrebujete večje število priključkov vam priporočamo da s seboj prinesete dodaten električni razdelilec.

Dodatne informacije

V tednu pred dogodkom boste na elektronski naslov, podan v prijavnici, prejeli te in še dodatne informacije. V njem bodo informacije o lokaciji in postavitvi vaše stojnice, lokaciji in času vašega programa ter morebitne druge informacije.

Če imate kakršna koli vprašanja, predloge ali pripombe, bomo veseli vašega klica ali sporočila!

Preko elektronske pošte smo vam vedno dosegljivi na naslovu info@nmn.si

Razstavljavci se na nas lahko obrnete tudi preko sledečih mobilnih številk
Trgovine: 040 943 248 (Klemen)
Ustvarjalci: 031 892 389 (Manca)
Društva: 041 889 344 (Matic)