DOSTOP DO MARMORNE DVORANE

Dostop do Marmorne dvorane (del kompleksa Gospodarskega razstavišča), kjer so bo izvajala konvencija, je možen le z Dunajske ceste, če se pripeljete iz smeri centra mesta Ljubljana. Z avtomobilom ali kombijem se lahko pripeljete do vhoda v Marmorno dvorano in tam po stopnicah ali po klančini prenesete svoje artikle v dvorano.

PARKIRANJE

Okrog vhoda v dvorano je parkiranje zelo omejeno, zato vam priporočamo, da avtomobile parkirate na bližnjih okoliških parkiriščih. Parkiranje je ob sobotah brezplačno na večini okoliških cest. Okrog Gospodarskega razstavišča se nahaja tudi večje število plačljivih parkirišč, njihova razporeditev je prikazana na tej strani.

PRIPRAVA IN OKRASITEV STOJNICE

V petek, dan pred dogodkom, bo ekipa NMN pripravljala prostor na dogodek. Če imate večje razstavne predmete, želite dodatno okrasiti prostor, ali mislite, da vam bo priprava stojnice vzela več časa, vas vabimo, da se nam pridružite popoldne po 15. uri in pripravite svoj prostor za naslednji dan.
Obenem vas pozivamo, da nam pomagate narediti razstavni prostor še privlačnejši za obiskovalce. Veseli bomo vsakega plakata, panoja ali drugačne strukture, ki bo še dodatno popestrila prostor.

ČAS PRIHODA IN ODHODA

Na dan dogodka, v soboto, bo dvorana za razstavljavce odprta od 7:00, za obiskovalce od 9:00 naprej. Najkasnejši čas prihoda za razstavljavce je 8:00, saj si tako zagotovite dovolj časa za postavitev stojnice pred prihodom prvih obiskovalcev.
Zadnje točke programa na dogodku bodo ob 19:30, ko lahko pričnete s pospravljanjem stojnice. Dogodek se za obiskovalce zapre ob 20:00. Vaša stojnica mora biti povsem pospravljena do 21:00, saj smo časovno omejeni z najemom dvorane. Prosimo, da smeti po koncu sortirate in jih odložite na skupna odlagališča, da jih bomo lahko nesli v reciklažo.

PREVZEM VSTOPNIC

Brezplačne vstopnice, ki vam pripadajo kot razstavljavcem na konvenciji, prevzamete na vhodu v Marmorno dvorano in ne na uradmen vhodu v Predverje kompleksa. Če potrebujete dodatne vstopnice, jih lahko omejeno število kupite po posebni ceni. Prosimo, da to za razpoznavnost sodelujočih storite čim prej pred začetkom dogodka. Osebe brez vstopnice nimajo vstopa na dogodek. Vstopnice niso prenosljive.

INTERNETNA POVEZAVA

Vsem razstavljavcem bo v dvorani na voljo dostop do brezžične internetne povezave, ki je ob večjem številu hkratnih povezav lahko kdaj malce počasnejša, zato je namenjena izključno izstavljanju računov, prenosu manjših datotek in drugim podobnim opravilom (elektronska pošta, objave na omrežjih). Če potrebujete stalno močno povezavo za prikaz videov, iger ali podobnega, vam je na voljo plačljiva možnost žične povezave.

ELEKTRIČNI PRIKLJUČEK

Vsem razstavljavcem, ki ste izrazili željo po priklopu na električno omrežje, bomo omogčili za priklop vaših naprav. Zaradi velikosti dvorane vas naprošamo da s seboj prinesete električni kolut s katerim si boste zagotovili priklop v električno omrežje. V primeru, da potrebujete večje število priključkov, vam priporočamo, da s seboj prinesete še dodaten električni razdelilec.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@nmn.si oziroma preko objavljenih telefonskih številk.

Če imate kakršna koli vprašanja, predloge ali pripombe, bomo veseli vašega klica ali sporočila!

Preko elektronske pošte smo vam vedno dosegljivi na naslovu info@nmn.si

Razstavljavci se na nas lahko obrnete tudi preko sledečih mobilnih številk
Trgovine: 040 943 248 (Klemen)
Ustvarjalci: 031 892 389 (Manca)
Društva: 041 889 344 (Matic)