Gamming turnirji

V okviru konvencije bomo v sodelovanju s pByte pripravili dva turnirja v računalniških in VR igrah. Tekmovalci se bodo med seboj pomerili iz oči v oči v turnirju 1 na 1, najboljši pa bodo tudi prejeli nagrade. Vse bitke se bodo odvijale v Gaming Zone, ki se nahaja v spodnjih delih konvencije.

Counter Strike: Global Offensive

Dodatne informacije o turnirju

Turnir bo potekal v soboto, 6. maja 2023 od 13:00, na konvenciji. Predviden zaključek tekmovanja je ob 18:00 Ključni element tekmovanja je seveda vrhunsko obvladovanje svojega merka in mirna roka. Tekmovalci za tekmovanje ne potrebujejo lastne opreme, saj jim je le-ta že nudena na samem dogodku. Po želji lahko prineseš svojo periferijo (miška, tipkovnica itd.) ampak tudi ta oprema bo priskrbljena v primeru, da je nimaš.

Prijave so odprte do sobote, 6. maja 2023, do 13:00 ure. Prijavnine ni. Število mest je omejeno na 64 igralcev. Nagradni sklad je v vrednost 500€ v materialnih nagradah.

Turnir bo potekal v soboto, 6. maja 2023 od 16:00, na konvenciji. Predviden zaključek tekmovanja je ob 19:00. Tekmovalci za tekmovanje ne potrebujejo lastne opreme, saj jim je le-ta že nudena na samem dogodku.

Prijave so odprte do sobote, 6. maja 2023, do 15:00 ure pri pop-up trgovini Balix ali pa preko spletnega obrazca. Prijavnine ni. Nagradni sklad je v vrednost 300€ v materialnih nagradah.