EKIPA NMN

Spoznajte peščico oseb, ki drži v rokah vse niti, okostja in stebre konvencije za negovanje fantazije, ozaveščanje o znanstveni fantaziji in druženje navdušencem nad vsem tem!

Rebeka

Najbolj znana piratka v Sloveniji.
Ko ne ropa in pleni po Jadranu, Rebeka pluje med predsedniško funkcijo v Slovenskem Tolkienovem društvu Gil-galad, organiziranjem konvencije Na meji nevidnega, idejnim vodstvom organizacije LARP in opravljanjem ambasadorske funkcije za konvencijo ViennaComicCon.
Glasna, družabna in aktivna, predvsem pa kontrolor dogodka Na meji nevidnega in oseba, h kateri pristopiš, ko Google zataji pri vprašanjih fantazije ali znanstvene fantastike.

Mitja

ang. geek – sl. entuziast, navdušenec, zanesenjak, Mitja
Mitja je sodnik 2. stopnje igre Magic: The Gathering, ki je sodil celo v Braziliji. Mitja si lasti več kot 200 knjig Star Wars. Mitja je Pokemon FANatik. Mitja je geek.
Poleg vsega tega pa je Mitja idejni vodja znanstveno (fantastičnega) dogodka Na meji nevidnega.

Klemen

Varuh zvezd in ostalih nebesnih teles na nebu Na meji nevidnega.
Klemen ve, kaj je Hertzsprung-Russellov diagram, da belih pritlikavk ne najdemo le v cirkusu, in da rdeča orjakinja ni le nekdo, ki ga srečuje na dogodkih LARP. Najdete ga na skoraj vseh fantastično znanstvenih dogodkih v Sloveniji, na dogodku NMN pa kot tehničnega mojstra.
Klemen je maslo, ki je potrebno, da na dogodku vse poteka tako, kot je treba.

Manca

Priznana arhitektka fantazijskega ustvarjanja.
Manca je članica Slovenskega Tolkienovega društva Gil-galad, predvsem pa dneve preživlja v svojem geeky ateljeju.
Med študijem na Bradavičarki pa ustvarja niti med ustvarjalci na dogodku Na meji nevidnega, organizira likovni natečaj in skrbi za atmosfero na samem dogodku.

Matic

Najprijaznejši Ork v Ljubljani in širši okolici.
Matic je eden izmed organizatorjev LARP Slovenija, kjer je bolj poznan kot ork Zurbag. Na konvenciji NMN skrbi za komunikacijo z društvi in za čaroben ambient prostora, iz njegove delavnice pa pride marsikatera stvaritev.
Matic je deček za vse. Ker se spozna na vse. Ker pozna vse. Ker jé vse.

Alen

Geekologija? Povej nam več!
Koga si ne želite srečati v zaklenjeni sobi pobega z uro, ki odšteva minute? Še več, v sobi, ki je postavljena v katero koli evropsko zgodovinsko obdobje z osebo. ki zelo dobro pozna vse borilne veščine tega časa? Poleg tega pa lahko naenkrat počne toliko stvari, kolikor ima prstov na rokah? Alena.
Alen poskrbi za odlične predavatelje in program na konvenciji Na meji nevidnega.

Meta

Strokovnjakinja za jezike srednjega sveta, ki so ostrejši od meča.
Meta je literarni geek in tista pika na črki i, ki jo potrebuje konvencija za negovanje fantazije v Sloveniji. Njeno področje je knjižnica Slovenskega Tolkienovega društva Gil-galad, kjer s Tolkienom včasih poklepeta tudi v vilinski quenyi.
Slovar literarnih izrazov in odlična organizacija predavanj na programu NMN? Hvala, imamo Meto.

Iza

Ljubiteljica namiznih iger, računalnika, športa in življenja.

Iza je glasbeno obarvan del ekipe Na meji nevidnega, ki spretno pritiska tipke klavirja in organizacije dogodka ter urno prebira kitarske strune in ideje.
Skrbi za izbiro in organizacijo prostovoljcev za dogodek Na meji nevidnega; tam je opazite z nasmehom na obrazu in seznamom pridnih in porednih v rokah.

Urša

Kraljica usnja, Worble, žice in blaga.

Kraljica sedmih kraljestev, ki si vzame čas za obiskovalce svojih gradov, jih popelje po svojih sobanah, jih vodi po zgodovini in včasih celo dovoli, da se igrajo z njenim prestolom.

Kraljica cosplaya na dogodku Na meji nevidnega že od samega začetka in kraljica prvih vrst tekmovanj cosplay v tujini.

Katja

Maester digitalnega marketinga, poveljnica socialnih omrežij.
Če je ne najdete med kupom fantazijskih knjig in literarnimi junaki, jo zagotovo najdete v kraljestvu Hyrule v družbi Zelde, vedno bolj pogosto pa tudi obdano z algoritmi spletnega oglaševanja.
Katja skrbi za digitalni marketing in socialna omrežja in opravlja delo vredno samega Gospodarja šepeta.

Enisa

Trekkie, ki nima vseh epizod na mediju VHS, se ne udeležuje tematskih križarjenj z igralci iz Naslednje generacije in na polici nima replike komunikatorja.
V prostem času obiskuje ječe in zmaje v njih, zmaguje v namiznih igrah v družbi H. P. Lovecrafta in se zadržuje na krovu vesoljske ladje Red Dwarf.
Enisa stoji Na meji nevidnega in priskoči na pomoč pri vejicah, angleških nepravilnih glagolih, marketingu, organizaciji ali le z idejami.

Kaja

Arheologinja, ki bo prva odkrila zakopano vesoljsko ladjo.
Med pripravami na reševanje izzivov v slogu Indiane Jonesa in navduševanjem nad vsem vojnozvezdastem sodeluje tudi na najboljši konvenciji fantazije in znanstvene fantastike na tem delu sveta.
Kaja ureja literarni natečaj Na meji nevidnega in se uri v vlogi člana komisije za filmski natečaj.

OSTALI PODPORNIKI IN POMOČNIKI PRI ORGANIZACIJI

Dogodek Na meji nevidnega je prevelik in preveč mogočen, da bi ga lahko organizirali le člani ekipe NMN; podpirajo nas mnogi, med drugim David Andrej Francky, ki poskrbi za tehnično opremo odrov in fantastično osvetlitev na samem dogodku, Blaž Berlec, ki vestno lovi v objektiv vrhunce dogajanja že od prvega dogodka, ter Slovensko Tolkienovo društvo Gil-galad, ki že od samega začetka podpira idejo in izvedbo dogodka, ki mu ni enakega v celi Sloveniji in slovenskih zamejskih skupnostih.

Na samem dogodku bi celoten program potekal z zamudo, vrsta za vstopnice bi bila nemogoča, ekipi NMN pa bi enostavno zmanjkalo rok brez prostovoljcev, ki prosto podarjajo svoj čas in voljo dogodku Na meji nevidnega.

Hvala vsem za pomoč in vložen čas.