Kavarna na robu vesolja

Utrujeni od napornega pregledovanja stojnic? Želite le miren kotiček za pogovor ali snovanje novih idej s podobno mislečimi? Za vse to in še več vam ponujamo v prostoru za druženje, ki se nahaja med glavnim odrom in predavalnico ob hodniku iz glavne dvorane konvencije – prostor je označen na spodnjem zemljevidu. V prostoru se bo nahajala zadostna količina miz in stolov/foteljev za sedenje, ki vam bodo omogočali sprostitev tekom konvencije.

V Kavarni na robu vesolja bodo tekom dneva različna društva pripravila zanimive debate ter predstavitve o LARPu, namiznih igrah in quidditchu.

Dodatni program

Letos vas na NMN konvenciji čaka ogromno dodatnih aktivnosti, ki se jih lahko udeležite tekom dneva! 

Gaming Zone

V Gaming Zone se lahko pridružite Beat Saber turnirju, ali pa s prijateljem svoje sposobnosti preizkusita v turnirju CS:GO. Najboljše med vami čaka tudi manjša nagrada! Če vas bolj mika sprehod v zgodovino igričarstva, pa boste lahko v Računalniškem muzeju med 11. in 17. uro obujali spomine ob najboljših retro igrah.

Namizne bitke ter D&D

Med Namiznimi bitkami boste lahko preizkusili lokalno pridelane namizne igre Totem Hoarder, Hike!, The Natural Order in Silver Coin: Age of Monster Hunters. V skritem kotičku, daleč od zvedavih pogledov, najdete tudi D&D mizo, kjer bo vsako polno uro potekala nova Turbo D&D one-shot igra. Z društvom D20 pa se lahko podate na DnD pustolovščino s praktičnimi nagradami!

Warhammer in podobno

Namizne bitke pa se bodo bile tudi v glavni dvorani, kjer bo Wargaming Slovenija v sodelovanju s Črno luknjo za vas demonstrirala Warhammer, Conquest in podobne igre. Če vas bolj privlači ustvarjalni aspekt tovrstnih hobijev, pa si oglejte mojstrsko pobarvane miniature in glasujte za svojo najljubšo!