Tekmovanje za najbolje pobarvano miniaturo

Glasovanje je odprto. Svoj glas lahko oddate preko spodnje povezave:

GLASUJ ZA NAJBOLJE POBARVANO MINIATURO

Ali vaše police krasijo vrste čudovito pobarvanih miniatur? Je polica bolj prazna, so pa zato predali polni sive plastike, ki komaj čaka, da ji s čopičem vdihnete življenje? Ali pa se še nikoli niste preizkusili v tem presenetljivo meditativnem hobiju in ste že dolgo iskali pravo priložnost za to?

Tekmujte za najbolje pobarvano miniaturo!

Najboljše bodo z glasovanjem ponovno izbrali obiskovalci NMN 2022. In še novost: letos lahko sodelujete s katero koli figuro ustrezne velikosti!

Prispevke prinesite neposredno na razstavni prostor pred začetkom tekmovanja v jutranjih urah. Vsi prispeli izdelki bodo razstavljeni v glavni dvorani dogodka, kjer si jih bo lahko ogledal vsak obiskovalec. Zmagovalec bo z glasovanjem obiskovalcev razglašen na dogodku Na meji nevidnega, 21. maja 2022.

Dodatne informacije o natečaju lahko dobite na elektronskem naslovu info@nmn.si.

Pravila natečaja:

Tekmujete z eno figuro na bazi premera 50 mm ali manj. Baza je lahko okrogla, ovalna ali kvadratna in ne sme presegati dolžine ali širine 50mm.

Figuro prinesite na stojnico društva Wargaming Slovenija na NMN med 9:00 in 10:00.

Zmagovalne prispevke bodo z glasovanjem izbrali obiskovalci NMN 2022, za nagrade najboljših pa bo poskrbela trgovina Črna Luknja.

S sodelovanjem soglašate z uporabo slik in videa svoje figure.